Utslått i sekstendelsfinale i Magnar Lundemoes minnecup

Åfjord tapte 2-0 mot Orkla i sekstendelsfinalen i minnecupen i helga. To meget tvilsomme dommeravgjørelser tok ifra oss iallefall ett uavgjordtresultat i den kampen. At ballen var inne etter Kent Skalmerås fantastiske skudd så alle i Meråker bortsett fra dommeren. Orkla var nok best spillemessig  og Nils Arne Eggens mannskap blir nok  en vanskelig motstander i årets fjerdedivisjon. Lørdag ble det spillt fire kamper der Åfjord slo Bjørgan 3-2 og Rørvik 2-1. Det ble tap mot Tiller 2-1 og Vikvarvet 2-1. Vikvarvet fikk starte kampen med to straffere pga divisjonsforskjellen. Det samme gjorde også Bjørgan og Rørvik som starta med 1 straffe.  Målscorer for Åfjord i helga var Ribwar 3, Kristoffer 2 og Raymond 2.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: