Seier over Verdal i vinterserien!

Unge lovende Storsve spilte en god kamp mot Verdal, og viste at han godt kan spille midtstopper på dette nivået.

Igår, fredag, var det duket for Åfjords andre kamp i vinterserien, eller ildstedetserien som den nå heter. På motsatt banehalvdel på Havstein kunstgress ventet fjorårets nummer 2 i tredjedivisjon, nemlig Verdal.

Åfjord startet med følgende spillere: Thomas, Arvid, John Einar, Kent, Kristoffer, Ribwar, Kenneth, Olav, Fredrik, Magne og Raymond.

På benken startet Mats, Marius, Christian, Odin og Jesper.

Verdal åpnet best på Havstein, og hadde noen muligheter for scoring tidlig i omgangen, blant annet et stolpeskudd. Åfjord kom mer og mer med, og var spesielt farlige på kontringer. Midtveis i omgangen tråkler Raymond seg gjennom et åpent Verdalsforsvar, men blir i siste liten pakket inn som en sandwich av Verdals midtstopperpar. Smellen var såpass hard at Raymond måtte gå ut med skade, og etter en legesjekk ble det konstantert et strukket leddbånd i skuldra. Synd for Åfjord da Raymond hadde åpnet friskt. Inn for Raymond kom Marius.
Etter drøyt 30 spilte minutter går Åfjord opp i ledelsen da Magne kommer til et innlegg fra kant og undertegnede kommer stormende fra sin backposisjon. Med ballen lagt på sølvfat 10-12 meter fra mål var det ingen vanskelig jobb å sende de gulkledde opp i ledelsen.
Syv-åtte minutter senere er det Olav som sender Åfjord opp i en 2-0 ledelse da han blir spilt gjennom, drar seg forbi Verdals sisteskanse og setter ballen kontrollert i mål.  Dette blir også pauseresultatet.

I pausen går Fredrik ut, og inn kommer Mats.

2 . omgangen blir ganske mange hakk ned for Åfjord sin del. Verdal styrer det meste og vi får ikke til det store når det kommer til å spille fotball. Bytter som blir gjort er Christian inn for Marius og Odin inn for Olav. Odin spiller på topp og Magne blir flyttet ned i midtbanefireren. Vi går mer og mer for å sikre seieren, og det fører til at Verdal får lagt et nokså massivt press etterhvert. Vi kan være glade vi har en keeper av så høy klasse som det Thomas er, da han gang på gang rydder opp etter at Verdal spiller seg fram til noen gode muligheter. Fem minutter før slutt får allikevel Verdal en redusering da en Verdalspiller plutselig er alene gjennom og setter ballen enkelt i mål. 2-1 blir sluttresultatet og Åfjord sikrer seg et veldig godt resultat i årets vinterserie.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: