Tapte mot Vuku

Fredagskveld  var fjorårets 3.divisjonslag  Vuku motstander for Åfjord i treningskamp på byåsen arena. Dette skulle vise seg som en vanskelig motstander da Vuku ville absolutt mest i denne kampen,og der gavepakkene og pasningsfeil var mange fra Åfjordspillerne sin side.  Kampen endte tilslutt 4-2 til Vuku og målscorere for Åfjord var Magne Larsen og Marius Forfot(bilde) begge etter flotte langskudd. Debutatnt og guttespiller Ørjan Grøtting (96) fikk sin første kamp fra start på høyreback i denne kampen og løste denne oppgaven godt.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: