Slo Fk-Fosen 12-2

I  årets første treningskamp på åset igår ble det seier 12-2 til Åfjord over Fk-Fosen. Stillinga ved pause var 7-0. Dette var en kamp der kun de som er i treningsgruppa hjemme i Åfjord fikk være med på. I denne kampen var det i perioder skikkelig gladfotball med flikker,en-touch ,chipper,trekantspill, vollyskudd og brassespark. Blir fortsettelsen slik så har Åfjordspublikummet mye å glede seg til i sesongen 2012. Magne Larsen (bilde) spillte sentral midtbane i denne kampen og var meget god på ett godt Åfjordslag denne tirsdagskvelden

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: