Seier mot Byåsen!

Magne spilte nok en god kamp for de gulkledde, og skåret to av Åfjords fire mål mot Byåsen TF 2!

I strålende solskinn og 5-6 behagelige plussgrader slo Åfjord idag Byåsen toppfotballs andrelag med sifrene 4-2. Åfjord gikk raskt opp i ledelsen etter et praktmål signert av Magne Larsen og regissert av Marius Forfot. Unge lovende Forfot forserte ned langs høyreflanken, ned til dørlinja, og la et presist innlegg mot Magne som stanget ballen vakkert i mål. Eks Åfjording og byåsens sisteskanse Sindre By måtte bare konstatere at ikke kunne hindre Åfjord i å gå opp i ledelsen. 1-0!
Etter 15 spilte minutter øker Åfjord sin ledelse da Magne igjen er frampå. Han kommer tilslutt til en god skuddmulighet å hamrer ballen inn i nettet som bare Magne kan. 2-0!
1. omgang er halvspilt da Byåsen får sin første redusering. Etter litt klabb og babb inni Åfjords sekstenmeter får en rødkledd tilslutt lagt ballen inn bak Åfjords forsvar og til en umarkert Byåsenspiss som triller ballen enkelt i mål. Offside? Det mente i alle fall Ronny Hegvik som bevisst slapp markeringen for å sette Byåsenspissen i offside-posisjon. Uten linjedommere er det dog vanskelig for hoveddommeren å avgjøre om det er offside eller ikke, og det står dermed 2-1 i målprotokollen.
Ikke lenge etterpå skaffer Magne Åfjord frispark i farlig posisjon, og Kent Skalmerås er ikke vond å be. Med sin eminente venstefot curler han ballen lekkert rundt muren og inn i mål bak en sjanseløs Sindre By. 3-1!
Byåsen får redusert nok en gang før pause, og nok en gang lukter det offside på Lerkendal kunstgress. Dommeren velger allikevel å godkjenne målet, og stillinga er dermed 3-2 når lagene går til pause.

I første del av andreomgangen blir Åfjord trykt ganske langt ned av Byåsens unggutter, men Åfjords sisteskanse Thomas Adsen er med på notene og får avverget de farlighetene Byåsen byr på. Første halvdel av andreomgang kjennetegnes stort sett av at Byåsen triller ball og Åfjord springer i mellom. Vi kommer dog mer og mer inn i kampen, og spiller oss fram til endel gode sjanser i siste del av omgangen. Mål blir det også da Mats «Gatusso» Myklebost blir spilt gjennom av undertegnede og kommer alene med unge By. Han setter ballen iskaldt til sides for Sindre og sender Åfjord opp i en komfortabel 4-2 ledelse. Igjen ropes det på offside, og det står dermed 2-1 til Byåsen i antall antatte offside-mål. Sluttresultatet blir derimot 4-2 til oss, og vi innkasserer nok en seier i årets oppkjøring.

Åfjord stilte med følgende lag: Thomas – Jesper, Christian, Kent, Kris – Ribwar, Arvid, Olav, Ronny – Magne, Marius.
Benyttede innbyttere: Vidar, John Einar, Mats, Mikael og Kenneth.

Neste kamp for Åfjord er førstkommende fredag mot KIL/Hemne i ilstedetserien!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: