Tidligere Åfjordspiller ny leder i Rosenborg

Tidligere Åfjordspiller Ivar Koteng ble i forrige uke valgt til ny styreleder i Rosenborg ballklubb. Ivar koteng spillte på seniorlaget til Åfjord på åttitallet og var spisskollega med Asgeir Bye. I en kort kommentar forteller Asgeir at Ivar var den som ryddet plass slik at han kunne score alle de fine målene han ble så kjent for på åttitallet. Sammens vant de den gjeve Fosencupen i 1984 forteller Asgeir By. Ivar Koteng  som er stor på eiendom i Trondheim kommer fra idylliske Ratvika i Åfjord der også fotballbrødrene Ronny og Øystein Hegvik også kommer fra. Koteng er også  en vesentlig sponsor for Åfjord seniorfotball, se hjemmesiden til Koteng her. Ivar Koteng flyttet etterhvert til Trondheim og da spilte han fotball for Kvik. Da Åfjord  skal møte Kvik i tredjedivisjon iår, blir det spennende å se om vi får se Ivar med Åfjordskjerfet eller Kviksjerfet rundt halsen. Se Ivar Koteng  på NRK midtnytt her

Reklamer

3 Responses to Tidligere Åfjordspiller ny leder i Rosenborg

  1. Ronny says:

    Vi kommer da så fa.. ikke fra Ratvika!

  2. Ronny says:

    Ja, vess vi e fra Ratvika, e du fra Stoksund.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: