Vinterseriekamp mot Kil/Hemne

Ikveld ble vinterseriekamp nummer 3 avviklet for Åfjords del. Vi har tidligere spilt jevnt med NTNUI som likevel endte med et knepent 2-1 tap, samt at vi reiste kjerringa og viste Verdal at man ikke bare kan komme til Åfjord og «hente» poeng i kommende sesong da vi vant, kanskje noe overraskende,
2-1. Uansett en bra prestasjon, men motstand i kveldens kamp mot tidligere 2.divisjonsklubb, Kil/Hemne, ble ikke noe lettere.

Startoppstilling:

Thomas
Jesper – Arvid – Christian – Kris
John Einar – Olav – Kenneth V – RatvikRonny
Kent – Fredrik

På benken:

Ribwar, Raymond, Mats og Vidar.

vi stilte i denne kampen uten vår formsterke og viktige spiller Magne Larsen, samt spisstalentet vårt Marius Forfot. Til tross for deres fravær, stilte vi et meget sterkt lag. Dette viser at vi har god bredde i stallen, noe som er helt avgjørende for at vi skal kunne prestere i hver kamp når sesongen sparkes i gang.
Vi åpnet kampen meget godt, og klarte til tider å spille god fotball. Vi hadde full kontroll bak anført av en meget god Arvid Sæther By, og jobbet utrolig godt på midten. Det var tydelig at dette sjokkerte Kil/Hemne da de ble presset flere ganger til å slå upresise og unøyaktige pasninger. Det tok ikke lange tiden før vi gikk opp i ledelsen. Fredrik Aagaard fikk ballen på hjørnet av 16-meteren og fosset skrått inn på mål. Idet alle tror det kommer en 45-pasning, klinte Fredrik til og sendte oss dermed opp i ledelsen til 1-0. Etter dette fortsatte vi å spille bra fotball med mange fine kombinasjoner, og det så aldri ut som at Kil/Hemne hadde klart å riste av seg sjokkåpningen vår.
Like før pause ble en Kil/Hemne spiller felt av Thomas innenfor 16, og dommeren dømmer korrekt straffespark. Kil/Hemne setter straffen og reduserer til 1-1, som også blir pauseresultatet.
I 2.omgang ble John Einar byttet ut for Raymond, Ronny for Mats og Kent for Ribwar.

Fredrik leverte en meget sterk kamp og ble idag banens beste med bl.a en fin scoring

Vi klarte aldri å få den åpningen vi ønsket, og ble et par hakk slappere enn vi var i 2.omgang. Kil/Hemne hevet seg derimot betraktelig og gikk fort opp i ledelsen til 2-1 etter innlegg fra deres høyre side. Ikke mange minuttene etterpå, blir nok en Kil/Hemne spiller felt av, en i dag, meget uheldig Thomas innenfor 16. Straffen ble satt sikkert og utagbart for keeper ned i høyre hjørne og dermed 3-1 ledelse til Kil/Hemne, noe som også ble sluttresultatet. Vi klarte aldri å etablere noe ordentlig spill og målsjanser i 2.omgangen, og avstandene mellom leddene blir til tider for stort, og vi blir springende mye imellom pga. mange slitne bein mot slutten. Alt i alt føler vi at vi tidvis er fullt på høyde med Kil/Hemne og viser at vi kan henge med mange gode lag i årets 3.divisjon. Vi har fått noen pekepinner på hvor nivået vil ligge i kommende sesong, og med noen ekstra egentreninger og god innsats i de første kampene, kan vi sjokkere de fleste med en god og akseptabel tabellplassering mot sesongslutt.

Verdt å nevne Fredrik, Jesper og Arvids gode innsats i dagens kamp. De står frem på en fortreffelig god måte, presterer meget bra og viser at de kommer til å bli noen meget viktige brikker i kommende sesong.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: