Namsos første hinder i NM

Idag ble det klart at Åfjord møter Namsos i første kvallifikasjonsrunde til NM. Kampen går i Namsos på  kleppen stadion 2.påskedag. Namsos  rykket ned fra 3.divisjon ifjor etter mange år i 3.divisjon. Namsos var også i 2.divisjon på 90 tallet. Laget trenes idag av tidligere tippeligaspiller Per Ivar Fornes.

Da Åfjordspiller Jesper Hosen fikk høre om trekningen der Åfjord møter Namsos, var det med blandede følelser da det var nettopp på Kleppen stadion han fikk slått ut fortanna si i en juniorkamp for Byåsen mot Namsos  i 2008. Denne gangen skal  jeg  jaggu ta igjen sier han i en kort kommentar…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: