Tap mot Vanvik på Åset stadion!

Onsdag kveld gjestet Vanvikan en regnfull Åset stadion for å prøve å tukte Åfjord på hjemmebane.
Vanvikan er tidligere store rival på Fosen som bestandig skapte trøbbel i kampen mot oss og det var bestandig vanskelig å gjeste Skavelmyra da vi spilte i samme divisjon for noen år tilbake.
Kun de som trener i Åfjord av både 1 og 2-lagsspillere stilte til kamp, og vi hadde god tro på at dette skulle gå veien etter en overbevisende 12-2 seier over Fosen.
Dette skulle vise seg å slå feil. I første omgang gikk vi opp i ledelse med et mål signert Raymond Braseth. Ledelsen vart ikke lenge, for Vanvikan var farlig frempå et par ganger, og fikk tilslutt uttelling og utlignet til 1-1. Dette likte vi ikke, og det gikk ikke mange minuttene før Stig Ove står i fin innleggsposisjon nesten ned ved dødlinja og skrur ballen inn i lengste kryss. Flaks eller ikke, et fantastisk mål som sikret oss ledelse til pause!
I 2.omgang slet vi voldsomt å klarte aldri å score flere mål eller feste grepet om kampen. Vanvik scoret 2 mål i 2.omgangen og gikk dermed av med en sterk 4-2 seier mot et sterkt Åfjordslag.
Vi fikk aldri etablert noe spill og det virket ikke som noen var i ordentlig kampmodus. Samtlige spillere bør prestere noen hakk bedre når sesongen sparkes i gang for at vi skal prestere både i 6 og 3.divisjon!
Imponerende prestasjon av Vanvik som av undertegnede blir tippet å kjempe i toppen og om opprykk i 5.divisjon i år!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: