Åfjord seniorfotball nominert til fosenpris

Åfjord seniorfotball er nominert til fosenpris i kategori hovedpris idrett. Årets utdeling foregår i Bjugn 28.mars. Åfjord kjemper med skytteren Paul Aksel Johansen fra Ørland og propellen Knut Hellem fra Bjugn ved fosenhallen om den gjeve prisen. Fosenprisen  er innstiftet av lokalavisa fosnafolket som deler ut prisen i samarbeid med de lokale sparebankene i fosen.  Ørjan Grøtting er nominert til talentpris idrett sammens med  fotbalspilleren Therese Haagenstad Wik fra Ørland ,bueskytteren Mats Haugseth fra Ørland, skytter Kristin Dyrendahl fra Rissa og skytteren Ole Eskil Moan fra Åfjord.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: