Hovedpris idrett til Paul Aksel Johansen

Årets fosenprisutdeling foregikk under flotte rammer i kulturstua i Bjugn i gårkveld. Åfjord seniorfotball kom til kort mot skytteren fra Ørland som har deltatt i paramlympics og så seint som 2011 tok gull i pistolNM. Vi gratulerer Paul. Det ble heller ingen pris på Ørjan Grøtting. Talentpris idrett gikk til skytteren Kristin Dyrendal fra Rissa og bueskytteren Mats Haugseth fra Ørlandet, vi gratulerer de også. Tre spillere fra seniorlaget hadde tatt turen til Bjugn og ifølge Matsemann, Marius og John Einar var det fortjente vinnere til prisene. Se vinnerne her.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: