Åfjord ute av cupen

Skuffelsen var total i Åfjordsgarderoben etter kamppslutt i nm-kampen mot Namsos 2.påskedag.Åfjord ledet 3-1 til det gjenstod 15 min, men på ett mirakuløst vis med Namsospublikummets mobbere  i ryggen klarte Namsos til slutt å få seiersmålet på overtid og dermed tap for Åfjord med 4-3. Namsos kom også best i gang i kampen og ledet 1-0 allerede etter 3 minutter. Kristoffer Flenstad kvitterte fort etter 11 minuttter. Åfjord gikk opp i ledelsen etter flott slått frispark ved Fredrik Ågaard som Kristian Sæther By stanget inn med hodet, og 2-1 til Åfjord som også stod seg til pause. Dette var en omgang der Åfjord var klart best. Andre omgang startet også forholdsvis greit og etter 22minutter slår Ågaard ei bakromspasning til Kent Skalmerås som alene med keeper gjør ingen feil, og dermed 3-1 til Åfjord. Så etter 30 min starter marerittet. Først får Namsos 2-3 før de får ett feilaktig idømt frispark som lempes inn i feltet,og der kriger Namsos ballen imål. På overtid får Namsos vinnermålet etter feilpasning fra Åfjord og vips så er kampen snudd og Åfjord er ute av årets cup.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: