Reklameskiltan satt opp

Idag hadde seniorene pluss noen fantastiske ildsjeler dugnad på åset stadion. Reklameskilt ble satt opp samt utvidelse av innbytterbenker ble utført. Målene fikk også ansiktoppløfting med lakk samt nye nett. Øyvind Kne stod for kjøkkentjeneste med servering av sild fra ratvika, egg fra grøttingen, økologisk melk fra stordalen og toast fra stokkøya., altså ett næringsrikt måltid som fikk sving på hammer,sag og malingskost.  John Einar Storsve var forøvrig veldig STOR bak kikkerten og fikk reklameskiltan plassert i riktig høyde over nordalselva. Fortsatt er det ledige sponsorplasser på Åset og vi ønsker fortsatt flere sponsoravtaler

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: