Åfjord – Rosenborg 3 på Åset, tirsdag klokken 1930!

Tirsdag 24.april skjer det! Et stort og stolt øyeblikk for alle fotballinteresserte i Åfjord! Åfjords aller første hjemmekamp i 3.divisjon noen sinne spilles da Rosenborgs tredjelag gjester Åset kunstgress. Dette kommer til å bli en meget stor begivenhet der Åfjord har store planer om å vise at alle «fotballeksperter» tar feil, da de tippet oss på direkte nedrykk til 4.divisjon, ved å prøve å ta skalpen på tredjelaget til Trøndelags stolthet. Rosenborg 3 har hatt en god oppkjøring til denne kampen ved å slå lag som Bjørgan og Strindheim, uavgjort mot lag som Steinkjer, Tynset og Kolstad, samt seier i første seriekamp mot Frøya.
Vi i Åfjord har også hatt en bra sesongoppkjøring, der vi har levert gode kamper ved å slå Charlottenlund, Byåsen2, Otta, Verdal før vi spilte uavgjort i sesongens første seriekamp mot Charlottenlund.
Dette kommer til å bli en thriller hvor Åfjord absolutt skal gjøre alt som står i sin makt for å levere varene for publikum.
Det vil for anledningen bli presentert en rykende fersk supportersang, som vil skape en magisk stemningen sammen med en fullsatt tribune av lokale Åfjordssupportere.
Vi håper så mange som mulig legger alle planer til side tirsdag klokken 1930, og tar turen til Åset stadion for å oppfylle vårt ønske om en fullsatt tribune. Klarer vi det, kan vi love å gi alt for at publikum skal få den fotballopplevelsen de har kommet for å se!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: