Sindre Børmark-By returnerer til moderklubben!

En meget fornøyd Sindre By er klar for Åfjord!

Sindre Børmark-By skrev i dag under for Åfjord og forventes å bli spilleklar for moderklubben sin til bortekampen mot Tangmoen 28. April.  Den storvokste keepern kommer fra Byåsen og gjør at vi nå har tre meget gode valg mellom stengene. Sindre spilte for Åfjord til han var 15 år, da ble han hentet av Rosenborg for å spille for deres guttelag. Hos dem fikk han med seg sølv i den prestisjetunge danske turneringen Lyngby cup. To år etter gikk ferden videre til Byåsen Toppfotballs juniorlag hvor han vant KM 2 år på rad og fikk sølv i Dana cup. Senere ble han inlemmet i Byåsens a-stall hvor han konkurerte med en annen åfjording, Christopher Lund Tronhus om keeper plassen. Den litt mer rutinerte Tronhus ble stort sett foretrukket men Sindre har bokført 2 kamper for Byåsens a-lag. På futsal laget Felleskjøpet FK har han sikret seg trofeet fra påskecupen i Bjugn de to siste årene.

Hockey-Sindre

En mann med flere talenter. Han er en beinhard ishockeyspiller og relativt treffsikker på jakt.

Sindre selv sier at han synes det artig å endelig være tilbake i moderklubben og være med på å kjempe for å holde laget i 3.divisjon. Han ønsker at Åfjord ska klare å stabilisere seg som ett godt 3.divisjonslag på sikt og tror at han kan bidra til akkurat det. Konkuransen om plassene på laget er veldig stor, men det er sunt med konkuranse og er en viktig faktor for at spillerne skal utvikle seg. Det er også viktig at spillerne støtter opp om laget og hverandre uansett hvem de elleve på banen er. Vi må tenke og handle som ett lag.

Thomas er Åfjords førstekeeper, han er en fantastisk keeper som har stått som en vegg i flere sesonger og skal ha mye av æren for at laget er i 3.div. Men jeg akter å kjempe om plassen på laget og jeg tror at vi alle har gått av den konkuransen.

Sindre håper også på mye hjelp fra publikum for å få til ett stabilt 3.divisjons lag i Åfjord og understreker at stor oppslutning rundt laget er veldig viktig og ekstremt motiverende for spillerne. Han håper så mange som mulig kjenner sin besøkelsestid og møter opp på Åfjords første hjemmekamp i den nye 3.divisjon. Han selv tar turen fra Trondheim for å se kampen selv om han enda ikke er spilleklar for klubben.

Tvillingbror Ørjan Børmark-By som også spiller for Byåsen ønsker Sindre lykke til når han nå skal erobre gammle trakter: «Jeg er ikke tvil om at dette er en god signering for Åfjord, Sindre er en meget habil keeper og har alderen på sin side. Han er også litt større enn meg, men jeg er fortsatt sterkest» legger Ørjan til.

Åfjords manager Kåre-Olav Sakshaug er meget fornøyd med å endelig få Sindre på plass. Han mener at keeperen ikke bare kommer til å bidra på banen, men at klubben også kommer til å nyte godt av Sindres vesen utenfor banen.

Jeg er veldig fornyød med å endelig få Sindre på plass. Han er en av de beste keeperene i sitt kull i trøndelag. Han er en fantastisk humørspreder og jeg tror at hans gode humør og positive holdninger kommer til å gjøre spillergruppen vår godt. Han kommer også fra en relativt stor klubb som Byåsen hvor han har tilegnet seg erfaring fra viktige kamper og er vant til en treningskultur av høyt nivå. Slike ting håper jeg Sindre tar med seg til oss og at det smitter over på resten av gruppa.

Vi gjør som bror Ørjan; ønsker Sindre lykke til og velkommen i klubben!

Diplom for livsviktig innsats

Sindre ble i mars 2012 tildelt diplom fra Tryg forsikring for livsviktig innsats da to kajakk-paddlere var i nød utenfor Pirbadet i Trondheim.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: