Seier mot RBK 3 i årets første hjemmekamp!

Foto: Fosna-Folket v/ Dani Edvartsen

Tirsdag 24. april 2012 ble det skrevet historie på Åset kunstgress da Åfjord for første gang i historien spilte en seriekamp på nivå 4 i Norge, noe som tilsvarer 3. divisjon. Årets første hjemmekamp ble spilt mot Rosenborgs unge og lovende, RBK 3, et lag som består av Trøndelags beste rekrutter, og man skal ikke se bort ifra at noen av guttene som gjestet Åset kunstgress i går blir å finne på Rosenborgs førstelag noen år frem i tid. Rammen rundt kampen var upåklagelig da godt over 250 tilskuere møtte opp for å gi sin støtte til hjemmelaget, og publikum skal ha mye av æren for at de gulkledde sendte hjem RBK-gutta med 0 poeng i bagasjen.

LES MER HER!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: