Tidligere Challa stjerne har signert for Åfjord!

«Scholes»

Jesper «Scholes» Ervik Mikkelsen signerte Torsdag kveld for Åfjord. Mikkelsen kommer fra Charlottenlund SK hvor han har spilt i hele sin karriere så langt. Han har skaffet seg både 5 års og 10 års pokal i løpet av sin tid i klubben, men er svært skuffet over at han ikke fikk noen «testimonial» kamp. Jesper er fra før kjent som Åfjord seniors største supporter på den andre siden av fjorden. Han har sett uttallige Åfjordskamper de siste 4 årene hvor høydepunktet kom i bortekampen mot IL Tempo på Romulslia kg, der unge lovende Mikkelsen ble bortvist fra banen etter en rekke kommentarer som omhandlet innsatsen til mannen i svart. Mikkelsen er i ekstase over at han nå endelig får sjansen til å bidra på banen for laget han elsker mer enn noe annet. Likevel  ønsker han å presisere at han foreløpig ikke har noen ambisjoner om å spille seg inn på klubbens a-lag fordi han synes de som allerede er der gjør en fantastisk jobb, men ved behov vil han bidra på klubbens andrelag. I tilleg er det hans egen sykkelkarriere som har første prioritet, Mikkelsen er nemmelig en av våre to spillere som skal sykle Trondheim-Oslo i Sommer. (Vidar Solbu Amundal er den andre), (Forbildet er IKKE Lance Armstrong)

Jesper og Vidar trener til Trondheim-Oslo

Det er allerde fastslått at Jesper kan skape trykk fra tribunen, nå håper vi at han kan skape trykk på banen også. Han er en spiller som er i besittelse av gode tekniske ferdigheter,stålkondis og er ikke redd for å gi litt i duellene. Hurtighet er det værre med, det er ikke å spore i denne kroppen men det det skal nok holde alikevel.Selv om han nå skal spille for klubbens andre lag kommer han ikke til å slutte å komme på a-lagskampene for å støtte laget. Han går bare å tripper og venter på å få sitt eksemplar av «Nerva av stål» og er også i ekstase over ryktene om at det snart blir mulig å få kjøpt Åfjordskjerf. Mikkelsen er en naturens mann, så når han ikk spiller fotball eller er ute å sykler på sykkelen sin må selvsagt Besseggen bestiges.

Scholes?? På toppen av Besseggen!

Navn: Jesper Ervik Mikkelsen

Alder: 24

Høyde: Nei

Yrke: Tømrer

Tidligere klubber: Charlottenlund SK

Nasjonalitet: Norsk/Dansk

Kallenavn: «Scholes», «Jeppe».

 

Vi ønsker Jesper velkommen til klubben og gleder oss til å se tempramentet hans i fri utfoldelse på banen! 😀

Reklamer

One Response to Tidligere Challa stjerne har signert for Åfjord!

  1. eirikhb says:

    Dette blir vel får første danske ervervelse noensinne? Regner med at Kåre O bruker tiden frem til sommeren godt og forsterker ytterligere. push for promotion!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: