Borte mot Kvik.

I dag er det klart for sesongens tredje bortekamp. Åfjord skal møte gammle erverdige Kvik. Trondheims eldste fotballklubb. Kvik rykket opp til 3.divisjon i 2010 og gjorde en imponerende første sesong i divisjonen, under ledelse av den meget dyktige treneren Kai Bardal. Han ble skåret til årets trener i 2011 av Trønderfotball for jobben han har gjort i Kvik samt for å ha ledet futsallaget Vegakameratene til seriemesterskap og ut i europa. Men de har hatt en tung start på årets sesong med 3 tap på de 3 første kampene før de fikk en opptur sist når de imponerte med å slå Frøya 4-1 på bortebane. Kvik er nok veldig interesserte i å fortsette denne trenden mot ett Åfjordslag som gikk på en stor smell borte mot Tangmoen sist. Våre gutter bør være innstilte på å revansjere seg etter den svake innsatsen sist. Vi tror det blir en tøff og gjevn kamp og håper at våre gutter trekker det lengste strået.

Kampstart 18.00 på DnB Arena som er Ranheim sin hjemmebane.

Kampen kan følges på vår livetjeneste.

Kvik og Vega trener Kai Bardal

Kvik: www.kvikfotball.net

Vega: www.vegakameratene.no

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: