Åfjord 2 tapte 3-1 på bortebane i første seriekamp.

Trykk på bildet for å forstørre det.

Åfjord 2 spilte i går sesongens første seriekamp borte mot Tiller 3 på Tonstad kunstgress. Flere unge gutter debuterte for Åfjord i seriesammenheng på seniornivå. Ørjan Grøtting, Johan Einar Hårstad, Vebjørn Karlsaune og Mikael Larsen, som på bildet er flankert av a-lagets kaptein Kenneth Valleraunet og b-lagets kaptein Mats Myklebost.  Dette var også Sindre Børmark-By sin første kamp etter returen fra Byåsen.

Lagoppstilling: Sindre Børmark-By – Ørjan Grøtting,Odin Harsvik,Vebjørn Karlsaune,Ribwar – Mats Myklebost,Mikael Larsen – Raymond Braseth,Christian Valleraunet,Kenneth Valleraunet – Øystein Hegvik

Benken: Kenneth Grøtting, Johan Einar Hårstad, Robert Valleraunet.

1-0 Tiller (6)

2-0 Tiller (10)

2-1 Øystein Hegvik (55)

3-1 Tiller (71)

Gule kort Åfjord:

Ribwar og Kenneth V

Tiller tar kontroll på kampen fra start og skårer allerede etter 6 minutters spill. 4 minutter senere står det 2-o til hjemmelaget. Vi blir overkjørt, fraløpt og rundspilt den første halvtimen og Sindre redder blant annet fire ganger når Tiller kommer alene med keeper. Men etter en formasjonsjustering har vi god kontroll det siste kvarteret av omgangen. I pausen bestemmer vi oss for å gå ut i hundre fra start av i omgang nummer to. Kenneht G kommer inn for Ørjan og Johan Einar kommer inn for Ribwar. Det tar bare fem minutter av andre omgang før vi redusere til 2-1 etter ett innøvd corner-trekk. Raymond slår corneren, Odin header ballen mot mål, keeper må gi retur og den rutinerte måljegeren Øystein Hegvik setter ballen i mål. Denne omgangen tilhører Åfjord som viser mye fint spill og fine kombinasjoner og Tiller spillerne sliter med å henge med i svingene. Men de får likevell inn ett mål til, etter 71 minutter spilles spissen igjennom. Odin har tilsynelatende kontroll på ballen men får ikke bestemt seg om han skal klarere eller bruke keeper, det ender med at han ikke gjør noen ting, spissen snapper ballen og setter den bak en utrustende Sindre. Vi fortsetter å kjøre over hjemmelaget og Tiller kan takke sin meget habile sisteskanse som må ut i fullstrekk ved en rekke anledninger, for at de bare slipper inn ett mål i denne kampen. Vi har også tre skudd i tverliggeren og flere gode avslutninger etter cornere. Til tross for at det ble tap i første kamp var det mye positivt å ta med seg videre til neste kamp som er allerde mandag 14.mai på Åset.

Dagens Asgeir: Mikael Larsen

Dagens Asgeir: Mikael Larsen

Målskorer Øystein Hegvik

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: