Verdal gjester Åset kunstgress i morgen!

I morgen er det på ny klart for fotball på høyt nivå på Åset kunstgress da Verdal kommer til bygda. Verdal er en av opprykkskandidatene i årets 3. divisjon, og det er vel ikke å legge skjul på at de er favoritter i denne kampen. De har vist en gryende form den siste tiden, og på onsdag spilte de uavgjort mot fjorårets serievinnere av tippeligaen, nemlig Molde. Da dette var en cup-kamp måtte det kåres en vinner, og det var Molde som tilslutt trakk det lengste strået og vant med sifrene 2-0 eeo. Uansett en veldig bra prestasjon av Verdal, som fort kunne sendt Molde på hodet ut av cupen da de hadde flere gode sjanser til å avgjøre kampen.
Forrige helg sendte Verdal hjem Frøya med 5-0 tap i bagasjen i serien, noe som også er med på å vise at de er i flytsonen for tiden, selvfølgelig i likhet med seieren over Ranheim i første runde av cupen.

For oss i gult har det i stor grad vært motsatt, da vi har to 3-0 tap de siste to kampene. Dette har dog vært bortekamper, og vi har troen på at morgendagens hjemmekamp skal gi oss ny selvtillit i form av sårt trengte poeng. På hjemmebane er vi så langt ubeseiret, etter 2-1 seier over RBK3 i 2. serierunde. Vi håper at så mange som mulig tar turen til Åset i morgen, og at den stemningen som ble skapt mot RBK gjenskaper seg i morgen.

Kampstart er klokken 16.00!

Vel møtt!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: