Hjemmekamp mot Kil/Hemne!

I morgen, på fotballens festdag 16. mai, kommer Kil/Hemne på besøk for å jakte deres femte seier på rad. Ja, du leste riktig. Kil/Hemne er ubeseiret så langt i årets 3. divisjon, og står med 4 seire og en uavgjort. Vi møter altså nok et lag som er i kjempeform, og en ny stor utfordring for oss står for tur.

Kil/Hemne spilte så sent som i 2008 i 2. divisjon, og klubben har oppfostret spillere som Erik Hoftun, Ardian Gashi og Vegard Forren. Klubbens høydepunkt må utvilsomt ha vært da de slo ut Molde av cupen i 1. runde i 2007, i likhet med opprykket de sikret seg ved å vinne 3. divisjon det året. I andre runde av cupen i 2007 holdt de selveste Rosenborg til 2-2 etter ordinær tid, men måtte se seg slått på målstreken da Rosenborg avgjorde sent i andre ekstraomgang, og vant 4-3.

Tidligere i år møtte vi nettopp Kil/Hemne til kamp i vinterserien på Havstein kunstgress. Dette oppgjøret endte med tap 1-3, men vi tok med oss mye positivt fra det oppgjøret.
Vi håper på fullsatt Åset Stadion i morgen, og lover 2 x 45 minutter med fart og spenning! Etter et surt poeng-tap mot Verdal er vi veldig revansjelystne, og går for årets andre 3-poenger.

Vel møtt!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: