Åfjord 2 rundspilte Vanvik 2 på Åset.

Dagens Asgeir

Åfjord 2 tok i mot Vanvik 2 på mandag. Det ble en morsom opplevelse for de rundt 40 tilskuerne som hadde tatt turen til Åset denne kvelden. Hele 7 mål ble skoret i kampen, 5 av Åfjord og 2 av Vanvik.

Lagoppstilling: Sindre Børmark-By – Ørjan Grøtting,Roy Anders Stjern,Vebjørn Karlsaune,Johan Einar Hårstad – Mats Myklebost(C),Mikael Larsen – Ribwar,Christian Valleraunet,Marius Forfot – Øystein Hegvik

Benken: Odin Harsvik,Kenneth Grøtting,Robert Valleraunet.

1-0 Marius Forfot (30)

2-0 Marius Forfot (32)

3-0 Øystein Hegvik (41)

3-1 Vanvik (42)

4-1 Øystein Hegvik (47)

4-2 Vanvik (57)

5-2 Ørjan Grøtting (86)

Gule kort Åfjord: ingen

Etter en litt treg start klarte etterhvert Åfjordslaget å få i gang spillet sitt. Vanvik ble til tider helt utspilt og slet med vår midtbane samt at våre backer var flinke til å komme seg rundt til innlegg. Vi får ikke mål før det står 30.min på klokka da er det Marius som kommer rundt på kant, keeper tror at det skal komme ett innlegg men Marius plasserer den kontrolert i lengste. Uten tvil kampens største prestasjon. To minutter senere legger samme man på til 2-0, etter ett gjennomspill fra Øystein. Han skorer selv åfjords siste mål i denne omgangen så laget kan gå til pause med en 3-1 ledelse. Etter pause fortstter kjøret mot Vanviks mål og Øystein skorer bare 2 minutter inn i andre omgang. Vi har flere store sjanser utover i kampen, blant annet to stangskudd fra Robert Valleraunet. Men vi får ikke flere mål før det har gått 86.min da Ribwar spiller ballen på tværs til Ørjan som kliner ballen i lengste og fastsetter sluttresultatet til 5-2 til hjemmelaget. En kjempe kamp av det unge Åfjordslaget, dette lover godt før neste kamp som er borte mot Vestbyen 25.mai.

Dagens Asgeir: Ørjan Grøtting

Marius Forfot og Øystein Hegvik skoret 2 mål hver for Åfjord

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: