Steinkjer-Åfjord

 

I dag Lørdag 19.Mai klokken 16.00 spiller vi borte mot Steinkjer på gammle erverdige Guldbergaunet stadion.

Steinkjer har 1 seier 2 U og 3 tap på sine første 6 kamper i årets 3.divisjon og ligger derfor 1 poeng foran oss på tabellen. Steinkjer laget er nok en del bedre enn tabellenposisonen gir intrykk av. Men de mangler den gode spissen og kapteinen Tore Myrslo som er ute med ett brukket bein i foten, samt at keeper Gary Hogan er utlånt til HamKam. De har derimot akkurat fått klar midtbanespiller Eirik Nordseth som er tilbake i 3 måneder da han har ferie fra studier i USA.

I Åfjordstroppen er det mange forfall pga skader og eksamener. Sindre Børmark-By, Vidar Amundal, Olav Presthus, Jesper Hosen og Fredrik Fløttum Aagaard er ikke med til Steinkjer. Det positivet er at vi likevell får med oss forsvarbautaen Roy Anders Stjern. Så vi skal gi SFK en hard match og har stor tro på at vi kan ta 3 poeng på «gaunet». Dette blir en spessiell kamp for Kent Henrik Slamerås som spilte vårsesongen for SFK i fjor. Han er nok ute etter å vise seg frem mot gamle lagkamerater og for ham er nok dette en kamp vi ikke skal tape!

Du kan følge kampen live på Steinkjer sin hjemmeside: www.steinkjerfk.no

Kent Skalmerås, her i SFK drakt.

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: