Lørdag = kampdag!

Lørdag 26. mai gjester tabelleder Strindheim Åset kunstgress til ny kamp i 3. divisjon. Strindheim er ubeseirede så langt i år, og står med syv seire på syv kamper. Med cruise controllen aktivert kommer de nok til bygda med skyhøy selvtillit, og etter fem tap på rad for vår del tror nok Strindheim at kampen allerede er avgjort. Vi i gult er derimot positive, og er innstilt på å blød for drakta i jakten på tre sårt trengte poeng. Vår nyervervelse Martin Risan er klar for kamp, og er veldig lysten på å vise seg fram for Åfjords-publikummet. Kampstart er klokken 16.00, og stedet er Åset kunstgress. Møt opp og støtt laget på veien videre i 3. divisjon! Det er ingen tvil om at vi trenger all den støtten vi kan få, og skal vi spille i 3. divisjon også neste år, ja da må vi snart begynne å plukke poeng. Vel møtt!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: