Åfjord 2 spilte to bortekamper i løpet av pinsehelga.

Sindre ble dagens Asgeir mot Vestbyen

Fredag 25.mai spilte vi borte mot oppryksfavoritt Vestbyen. Serielderen hadde 4 seiere på rad før vi gjestet Hammersborg kunstgress denne kvelden.

Lagoppstilling: Sindre Børmark-By – Johan Einar Hårstad,Vebjørn Karlsaunet,Øystein Hegvik,Mats Myklebost – Ørjan Grøtting,Ronny Hegvik,Christian Valleraunet,Ribwar – Stig Ove Morkemo,Odin Harsvik

Benken: Kenneth Grøtting,Kjell Johan Skevik,Jesper Ervik Mikkelsen

1-0 Vestbyen (18)

2-0 Vestbyen (31)

2-1 Chrisitian Valleraunet (38)

2-2 Johan Einar Hårstad (57)

Gule kort Åfjord: Mats Myklebost,Øystein Hegvik,Ribwar

 

Vestbyen åpnet kampen med aggresivt press og høyt tempo, dette var ikke overaskende da vi visste at Vestbyen har mange spillere som i utgangspunktet holder ett mye høyere nivå enn 6.divisjon. Det som etterhvert ble Vestbyens problem var treningsgrunnlaget og keeper Sindre Børmark-By. De tar ledelsen etter ett innlegg fra høyresiden som våre stoppere ikke plukker opp i feltet. De fortsetter å presse på utover i omgangen og får til slutt satt inn 2-0 på en styring fra ett skudd. Stig Ove går på ett raid på vår høyre side og legger ballen ut til Christian «Ronaldo» Valleraunet som setter den kontrolert i krysset med bredsiden. Vi har fått en viktig redusering rett før pause. Glede blir til fortvilelse rett før pause når Ronny blir liggende etter en duell på midten. Leddbåndet er strukket og kampen er over for hans del. I andre omgang blir kampen noe gjevnere selv om Vestbyen fortsatt er det førende laget. 57.minutter er gått når Stig Ove kommer på ett nytt raid, denne gangen på venstre siden. Han spiller igjenn 45 ut til Christian, men denne gangen flikker han ballen videre til Johan Einar som kontrolert kan sette ballen i mål bak en utspilt keeper. Vestbyen skaper flest sjanser, men Sindre er både høyt og lavt å nekter Vestbyen flere mål. Vi skaper også en del gode sjanser, spessielt nære er vi på en del cornere som er meget godt slått av Mats. foruten Sindre skal det sies at Ørjan, Christian og Stig Ove(så lenge pusten holdt) virkelig stod fram i denne kampen. Vi sier oss fornøyd med 1 poeng mot oppryksfavorittene i avdelingen.

Dagens Asgeir: Sindre Børmark-By

 

Vestbyens kamprapport

————————————————————————————————————————————————————————–

Vidar ble dagens Asgeir mot Romolslia

Mandag 28.mai gikk turen igjenn til Trondheim, denne gangen for å spille mot bunnlaget Romolslia. Med 3 tap på rad 4-17 i målforskjell var Romolslia ett lag vi burde slå selv om kampen gikk på bortebane.

Lagoppstilling: Thomas Adsen – Ørjan Grøtting,Vebjørn Karlsaunet,Odin Harsvik,Vidar Amundal – Mikael Larsen,Mats Myklebost – Marius Forfot,Christian Valleraunet,Ribwar – Øystein Hegvik.

Benken: Johan Einar Hårstad,Robert Valleraunet,Jesper Ervik Mikkelsen

0-1 Vidar Amundal(25)

1-1 Romolslia (52)

1-2 Christian Valleraunet (58)

1-3 Øystein Hegvik (70)

1-4 Marius Forfot (90)

Gule kort Åfjord: Mats Myklebost

For noen av våre yngre spillere ble møte med Romolslia kunstgress en ny og spessiell opplevelse. Garderobeannlegget ligger sammen med kiosken i en liten brakke ved banen. Utsyrt med to dusjkabinett,ett vaffeljern og ni sitteplasser. Heldigvis lot ikke Åfjordspillerne seg vippe av pinnen av at kioskdamene løp inn ut og av garderoben og litt vaffellukt før kampen. Planen var å gå ut med aggresivt press og høyt balltempo, men dette var det ingen som så noe til i første omgangen. Romolslia ligger med to flate firere foran eget mål og sterke spisser på topp. De spiller mye ball og bruker en hver anledning til å dra ned tempoet i kampen. Det ble vansklelig å bryte gjennom forsvarsmuren i første omgang. Men vi får ett dusin cornere og en haug med frispark. Etter 25.minutter får vi uttelling. Mats slår ett nydelig frispark fra 35 meter som Vidar Amundal styrer i mål med hodet. I pausen var det flere fortvilte og sinte spillere og spessielt Thomas Adsen uttrykte stor frustrasjon over lagets passive opptreden. Vi gjorde noen taktiske grep i pausen og bestemte oss for skur opp insatsen i andre omgang. Vi starter meget friskt med fin angrepsfotball og flere store sjanser. Men ni minutter ut i omgangen sover vi igjenn. Forsvaret vårt mener at ballen er ute og slutter å løpe. Dommeren og Romolslia er av en annen oppfatning og deres høyreving får spasere ballen inn i 16 metern og slår ballen ut til deres meget habile spiss som bredsider ballen i mål. Etter en liten skyllebøtte fra Thomas ser det ut til at forsvaret våkner igjenn. De to nesten målene kommer etter fantastiske kombinasjoner av Øystein og Christian der de servere hverandre en gang hver. Kampens prestasjon blir utført av Christian på Øystein sitt mål når han med ryggen til mål lobber ballen over Romolslia forsvaret og finner Øystein som setter den kontrolert i lengste hjørnet. Vi skulle hatt flere mål i denne kampen, Ribwar bommer på ett straffespark og i tillegg har vi ett tosiffret antall sjanser bare i andre omgang. Helt på slutten av kampen får vi utteling igjenn, Marius som hadd en god kamp på sin høyre kant får ballen fra Ørjan og drar seg forbi to spiller før han smeller ballen i lengste fra 23 meter på hjørnet av 16 meteren, en fantastisk skoring og en verdig avslutning på kampen. Selv om han selv ikke var fornøyd med sin egen innsats etter kampen bør det sies at Vebjørn gjorde en fantastisk innsats i denne kampen og fremstod som en bauta i forsvaret. Vi er fornøyd med at vi tar med oss tre viktige poeng og vår meget gode opptreden i andre omgang. Neste kamp for b-laget er på Åset mot Ørland2, mandag 4.juni.

Dagens Asgeir: Vidar Amundal

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: