Åfjord 2 lekte seg med Ørland 2 på Åset!

Dagens Asgeir: Hattrick-hero Øystein Hegvik, her i en litt yngre utgave

Mandag 4.juni var det ett ubeseiret Ørland2 som gjestet Åset kunstgress.

Lagoppstilling: Thomas Adsen – Ørjan Grøtting, Johan Einar Hårstad, Odin Harsvik, Kenneth Grøtting – Ribwar, Marius Forfot, Terje Humstad, Mats Myklebost(C) – Stig Ove Morkemo, Øystein Hegvik.

Benken: Kjell Johan Skevik, Robert Valleraunet, Magnus Ressem, Terje Ressem

1-0 Øystein Hegvik (7)

2-0 Øystein Hegvik (8)

3-0 Ørjan Grøtting (14)

3-1 Ørland (19)

4-1 Øystein Hegvik (22)

5-1 Robert Valleraunet (71)

5-2 Ørland (88)

5-3 Ørland (88)

Gule kort Åfjord: Odin Harsvik

Åfjord åpnet kampen i ett forykende tempo og anført av spissparet Stig Over Morkemo og Øystein Hegvik samt en meget frisk Ribwar på høyre kant kjørte vi over Ørland helt fra start. Bare 7 minutter var gått når Mats finner Øystein med ett perfekt slått frispark og Øystein header ballen i mål. Minuttet etter er det Stig Ove som spiller til Øystein som setter ballen kontrolert i mål. Mats får igjenn vist fram dødballfoten sin når han legger ett perfekt utoverkrudd frispark som Ørjan header kontrolert i lengste. Det står 3-0 til Åfjord før vi har passert kvarteret på Åset. Det ellers så solide Åfjordsforsvaret hadde en glipp i første omgang, det ble det også mål av når Ørlands spiss får skåre alene med Thomas. Guttene rister kjapt av seg den skuffelsen og 3 minutter senere er det igjenn Stig Ove som spiller gjennom Øystein som etter litt klabb og babb inne i 16 meteren får ekpedert ballen i mål. Åfjord holder lekestue på Åset og kunne fort ha ledet med ti mål til pause. Andre omgang blir en noe kjedeligere affære og vi må vente i over 70 minutter før vi får flere mål. Mats slår en fin corner, Marius sender ballen i retning mål og ut av intet kommer superinbytter Robert Valleraunet og dunker ballen over streken. Robert har bare vært på banen i 40 sekunder når han setter inn Åfjords femte mål for dagen, og ender med det sin måltørke. Åfjord kontrolerer resten av kampen helt til dommeren finner ut at han skal skape litt mer spenning og gir Ørland ett straffespark. Johan Einar sier han aldri var borti ørlands spissen og at hendelsen uansett skjedde utenfor 16 meteren. Ørland tar godt vare på sjansen sin og setter straffen sikkert i mål. Fra avspark spiller Åfjordingene ballen bakover i leddende og helt inn til egen keeper. Ørland setter inn ett voldsomt press og en Thomas i lekehumør prøver å dribble av 3 Ørlandspiller, nr 1 og 2 går fint men han er ikke like heldig med nr 3 og må klarere. Klareringen havner hos en fjerde Ørlandspiller som setter ballen i mål. Det står nå 5-3 til Åfjord og dette blir også sluttresultatet. Nok en godt gjennomført kamp av Åfjord 2 selv om vi slipper inn to unødvendige mål på slutten.

Dagens Asgeir: Øystein Hegvik

Terje Humstad gjorde comeback for Åfjord!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: