Åfjord-NTNUI Lørdag 9.juni klokken 16.00!

Lørdag tar vi i mot NTNUI på Åset. Norges teknisk-naturvitenskapelige universitets idrettsforening (NTNUI) er studentidrettsforeningen ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU). Med mer enn 12.000 medlemmer og 50 ulike aktiviteter er NTNUI Norges største og mest allsidige idrettsforening. Studentene ligger trygt plassert på en 5.plass på tabellen etter å ha plukket med seg 14 poeng på de første 10 kampene. De hadde en bra start på sesongen med 6 poeng på de første 3 kampene før de gikk inn i en litt tøffere periode med 1 målstap mot Steinkjer og Strindheim. Lagets kaptein Julien Le Bozec(til høyre på bildet) sier at de har slitt med lite spillere de siste 4 kampene pga eksamener og skader men har alikevel fått med seg 8 poeng i denne perioden. Eksamenstiden er nå over og han mener at dette er siste kampen før sommerferien at de har de fleste spillerne sine tilgjengelige. Kapteinen inrømmer at han vet lite om Åfjord, men at de aldri har tapt mot oss og at de ikke tenker og avgi poen i morgen heller. Laget ligger som sagt på en 5.plass på tabellen og Le Bozec sier at han er fornøyd med den plasseringen og har som mål å ligge der helt fram til sommerferien.

NTNUI’s kaptein Julien Le Bozec har tro på 3 poeng mot Åfjord.

For Åfjord sin del så er det fortsatt flere som er ute med skade. Ronny Hegvik er langtidsskadd med en kneskade, Jesper Hosen er tilbake i trening men er ikke så bra at han kan spille kamp enda. Kent Henrik Skalmerås har kastet krykkene men er meget usikker til morgendagens kamp og Martin Risan er bortreist.  Det positive er et Fredrik Aagaard er tilbake i troppen for første gang siden kampen mot Verdal, samt at Gøran Hosen er hjemme på ferie og kommer til å være tilgjengelig i en god del kamper framover. Vi er inne i en svært tung periode med hele 7 tap på rad. Hjemme mot NTNUI går vi på med friskt mot og ønsker å snu den dårlige trenden her. Vi trenger all støtte vi kan få og oppfordrer derfor alle Åfjordspatrioter til å stille på kampen!

Gøran Hosen tilbake på norsk jord

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: