3 livsviktige poeng i høstsesongens første kamp

ENDELIG!!

startet høstsesongen igjen! Etter en vårsesong langt under pari, der vi kun klarte å hente 7 poeng, klødde det i føttene til åfjordsspillerne som brukte sommerferien bra til å forberede seg til siste halvdel av sesongen. Samtlige spillere på Åfjord både var og er revansjesugne på å «reise kjerringa» å gjøre en mye bedre figur iløpet av høstsesongen. Målet er selvfølgelig å berge plassen, noe alle i vår tropp har stor tru på at vi klarer.

Med mange gode og trofaste supportere tilstedet, gjestet Charlottenlund Åset kunstgress. Med en litt amputert tropp, stilte Åfjord et litt «nytt» lag der noen skiftet posisjon og andre fikk sjansen fra start. Det skulle imidlertidig vise seg å bli en suksessoppskrift resultatmessig for Åfjord.

Les mer her..

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: