Borte mot Kil/Hemne på søndag!

På søndag er det på ny klart for kamp da vi reiser til Kyrksæterøra og Ånesøyan kunstgress for å krige om tre nye poeng mot tabelltoer Kil/Hemne. Kil/Hemne har spilt to kamper så langt etter fotballferien, og det har endt med et tap og en uavgjort. Først tapte de 4-1 mot borte mot hjemmesterke Tynset, og sist helg spilte de uavgjort 0-0 borte mot Frøya. De har altså ikke hatt en forrykende start på høstsesongen, men vi må huske at Kil/Hemne fortsatt er ubeseiret på hjemmebane og står med en målforskjell på 21-5 på seks spilte kamper.

For vår del har høstsesongen startet rimelig bra, selv om vi mistet seieren mot Tangmoen i siste spilleminutt sist helg. Vi åpnet med å slå Charlottenlund 2-1 hjemme, før vi kapret med oss et viktig bortepoeng mot RBK 3 for to uker siden. Og sist helg ble det som nevnt 1-1 hjemme mot Tangmoen i en kamp vi helt klart burde vunnet.

Odd Petter ønsker å se guts og innsatsvilje i helgas kamp mot Kil/Hemne!

Oppladningen til helgas kamp treningsmessig har ikke vært all verden. Tirsdagen gikk treningen sin vante gang, men igår ble treningen avsluttet et kvarter før slutt da trener Hosen syntes det var alt for mye sutter på treningsfeltet. En miks av dårlig oppmøte, ekstrem varme og slitne føtter var nok det som utløste både klaginga fra spillergruppa og OPs lille sammenbrudd.
OPs kommentar til det hele er at dette var en manøver han gjorde for å gjøre det klinkende klart for spillergruppa at han hadde andre ting å bruke fritiden sin på enn å kjøre fram og tilbake fra Stokkøya å høre på sutter å klaging.

– Ja, jeg bruker masse av min fritid på dette, og da forventer jeg at spillerne gir meg noe tilbake i form av guts og innsatsvilje. Jeg håper at det tar seg opp igjen neste uke, og at spillerne allerede i helgas kamp viser en mye større innsats og vilje til å vinne enn det som ble vist på kunstgresset på Åset i går.

Videre forteller Hosen at han er fornøyd med åpninga på høstsesongen, selv om seieren glapp i siste spilleminutt mot Tangmoen sist helg. Han sier også at Kil/Hemne borte er en meget vanskelig kamp, men at han allikevel håper at laget reiser hjem med poeng i bagasjen på søndag.

Poeng eller ikke gjenstår å se, men vi reiser uansett til Kyrksæterøra med et håp om å kunne bli det første laget som vinner på Ånesøyan kunstgress denne sesongen. Kampstart er klokken 16.00, og har du anledning må du gjerne ta turen for å støtte oss i kampen om å berge plassen i 3. divisjon.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: