Siste seriekamp borte mot Ranheim 2

 

Vi i Åfjord hadde som mål å avslutte sesongen 2012 med stil. Vi dro til DnB Arena for å sende Ranheim 2 ned i 4.divisjon.

Vi mønstrer det beste mannskapet som vi har tilgjengelig og vi mener vi er det beste laget de første 25 minuttene denne Lørdagen. Vi kjører kampen og tar fortjent ledelsen etter skoring av Kris. Det kunne fort ha stått både to og tre null til oss, blant annet mener vi at vi skulle hatt straffespark og at RIL’s keeper skulle vært utvist etter ett overfall på Kent som blir slått i svimet. I stedet går RIL i angrep og Olav handser inne i 16-meteren, utvisning og straffe til RIL som ender med mål. Etter utvisingen legger vi om til en spiss og vi henger fortsatt bra med fram til pause til tross for at de får satt inn to kjappe mål rett før omgangens slutt.  I pausen bestemmer vi oss for å forsøke å tette igjenne bakover og satse på kontringer. Sluttresultatet viser at vi ikke klarte dette.  Andre omgang starter med at RIL får to tidlige skoringer. Vi blir overløpt og løpt fra på midtbanen, forsvare lekker som en sil og RIL lykkes med alt de prøver på og nesten samtlige avslutninger finner nettmaskene. Guttene klarer rett og slett ikke å demme opp for RILs raske og tekniske spillere. Vi må spille en og en halv omgang med 10 mann og dette blir dessverre for tøft for våre gutter og det ender med tap 12-1.

Det ble ingen verdig avsluttning på sesongen 2012.

Vi synes det er ekstremt flaut å tape med slike siffer og enda værre er det når det går utover andre lag og blir direkte avgjørende for hvem som rykker ned.

Vi beklager sterkt overfor våre supportere og vi beklager spessielt overfor Tangmoen som blir skadelidene i dette tilfellet. Vi har full forståelse for at Tangmoen reagerer på resultatet, men ønsker å forsikre dem og alle andre om at vår intensjon var å vinne denne kampen.

 

-Åfjord Senioravdeling

 

Reklamer

One Response to Siste seriekamp borte mot Ranheim 2

 1. Tor Idar Aune says:

  Jeg er glad for denne redegjørelsen og setter pris på den åpenhjertige beklagelsen til oss i Tangmoen. Vi ser at dere lett kan sette dere inn i vår situasjon og forstår vår reaksjon blant annet til lokalpressen rett etter kamp. Denne sesongavslutningen vil være noe å snakke om i mange år framover – ni baklengs på 30 minutter har jeg aldri hørt om på dette nivået. Dessverre ga det oss nedrykk til slutt. Sånn er fotball. Sånn er livet. Vi var ikke bedre enn 27 poeng i år – det er hovedårsaken til at vi blir nummer 12.

  Men det er ikke sikkert sommerferien legges til Åfjord på noen år, og det er vel like greit om vi tar årsfesten hver for oss…. 🙂 Lykke til neste år.

  mvh
  Tor Idar Aune
  Sportslig ansvarlig
  Tangmoen senior

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: