Avslutningsfest

Det ble idag holdt avslutningsfest på Ågot Lian i Trondheim. Arvid stakk av med prisen årets toppscorer, Gøran stakk av med årets mål etter den sinnsyke prestasjonen han vartet opp med borte mot Frøya, mens vår alles kjære Magne Staven Larsen gjorde storeslem og stakk av med dagens Asgeir t-skjorta og ble i tillegg kåret til årets spiller. Alle titler og utmerkelser ble tatt vel imot og var fult fortjente, spesielt Magne viste enorm glede og stolthet da han holdt en tale for hver pris han fikk. Magne står til og med i skrivende stund og holder tale og beskriver sin ekstase i stor stil. Hadde vi hatt en pris for årets taler hadde det vært liten tvil om hvem som hadde stukket av med prisen. Magne leverte varene til de grader , og det kan med trygghet sies at resten av gjengen gjør det de kan for å gjøre kvelden minneverdig.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: