Diverse innfo

Åfjord senior sin hjemmeside er under oppdatering og nyheter vil også i år komme på denne siden.  Roar Harbak er i år hovedtrener med Kåre Olav Sakshaug som assisenttrener. Odd-Petter Hosen er i år oppmann for seniorene. Også iår har vi treningsamarbeid med nabo Bjørgan, og vi stiller felles 2.lag med  de i 6. divisjon. Til nå har vårt lag trent godt og vi deltar også iår i vinterserien eller sportseventserien som det nå kalles, i  lag for fjerdedivisjon. Her har vi møtt Tiller2 med seier 1-0 og vi har møtt Kattem og vant 5-0.  Ellers  skal vi møte Heimdal og Bjørgan i denne serien. Vi skal også ha treningskamp mot Ørland før NM kampen mot CSK den 17.mars. Det er også planlagt treningskamp mot Vanvikan før seristart.

Odin debuterte i 3. divisjon hjemme mot Frøya og leverte en meget god kamp som midtstopper!

Odin debuterte i 3. divisjon hjemme mot Frøya og leverte en meget god kamp som midtstopper!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: