Ser frem mot ny sesong!

Etter fjorårets nedrykk fra 3.divisjon, gikk lufta litt ut av oss alle, og vi så frem til en god pause etter en uvanlig lang sesong med mye stang ut og sterk motstand. Med dette, gikk også aktiviteten på hjemmesiden ned, noe vi beklager ovenfor de som følger siden og som vil holde seg oppdatert på det som skjer i Åfjord seniorfotball. Derfor kommer en liten oppdatering på hva som har skjedd og hva som vil skje fremover.


Nytt støtteapparat.

Roar Harbak. "Vi skal bli best!"

Roar Harbak. «Vi skal bli best!»

I vinter ble det som dere vet, mye styr rundt trenersituasjonen, der vår mentor og daværende trener
Odd Petter Hosen ga seg, og ga stafettpinnen videre.
Hvem som skulle ta over var det lenge usikkerhet om, men valget ble tilslutt Roar Harbak. Han fikk med seg Kåre Olav Sakshaug, som i flere sesonger har vært med i teamet og som vet litt om både klubben og stallen. Heldigvis ble også
Odd Petter med videre som oppmann, noe som samtlige tror blir viktig i kommende sesong, ettersom hans engasjement rundt klubben er uerstattelig. Helt enkelt ble det sydd sammen et nytt team og støtteapparat.

Gode reaksjoner.

Spillergruppas reaksjoner på dette, har hele veien vært positive, og som en spiller i stallen, kan jeg med hånden på hjerte si at alle spillere støtter Roar og Kåre, og ser frem mot en sesong med de ved roret. Som sagt hadde vi en liten periode i vinter uten trener, der undertegnede (Mats) og Kenneth V sto ansvarlig for treningene. Etter ansettelsen av Roar, har vi igjen fått ordentlige treninger, der vi føler vi har trent bra. Samtidig føler vi at vi er godt rustet mot en sesong der vi skal kjempe med nebb og klør for at publikum, støttespillere, sponsorer og selvfølgelig oss selv, skal få se at vi igjen skal spille 3.divisjon også neste sesong. Spillerstallen vil også se noe annerledes ut iår, da spillere som Olav Presthus, Kent Skalmerås, Christian Sæther By og Arvid Sæther By har sluttet, meldt overgang, eller tatt et pauseår. I skrivende stund, besitter vi en tropp bestående, så og si, kun av spillere fra Åfjord, noe som selvfølgelig er morsomt, selv om vi gjerne skulle hatt med oss alle fra fjorårsstallen videre.

Trenerteamet har troen.

Hittil i vinter har vi hatt 5 treningskamper, uten overbevisende resultater sett bort fra kampen mot Kattem. Vi har to nye treningskamper denne helgen, der vi møter Vanvikan borte på fredag og Flå hjemme på Åset på søndag. (tidspunkt blir publisert på vår facebookside).
«Vi går selvfølgelig for seier, men hovedfokus er å prøve å få spillet til å sitte enda bedre enn hva det har gjort hittil i vinter» sier Roar i en kommentar, og fortsetter: «Målet er å spille underholdende og god fotball, som skal få motstanderne til å skjelve i buksa! Vi skal bli best!»
En ikke mer beskjeden manager, Kåre Olav, skyter inn: «Vi skal blandt annet gjøre Åset til en stadion alle motstandere skal frykte å komme til! Men for at vi skal klare dette, er vi avhengige av at så mange som mulig, helst hele Åfjord, møter opp og støtter oss. Det blir en avgjørende i faktor i år!» Han og resten av spillergruppa hyller Åfjords befolkning for deres engasjement og støtte ifjor og håper dere også er like trofaste iår, tiltross for vårt nedrykk i 4.divisjon.

Som sagt, beklager redaksjonen for lite aktivitet på hjemmesiden, men lover hyppigere oppdateringer når sesongen sparkes i gang 20.april, hjemme mot Rørvik klokken 15.00.
Spillerne og støtteapparatet legger ikke skjul på at det er opprykk som gjelder, og at hele laget kribler etter å vise at dette er et mål vi skal klare!
Vi gleder oss til en ny sesong, og håper det er gjensidig blandt alle fans!

NB: Husk hjemmekamp søndag 7.april mot Flå! Klokkeslett blir publisert på facebook.

Mats.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: