Serieåpning med gamle veteraner som pauseunderholdning!

Imorgen, lørdag kl.15.00, gjester Rørvik Åset i årets første seriekamp i 4.divisjon.
Vi ser frem til at sesongen endelig sparkes igang, og føler at formen har vært stigende i den siste perioden av oppkjøringen. Vi var med i vinterserien i Trondheim, der vi har møtt Tiller 2, Kattem, Heimdal og Bjørgan. Med seier mot Tiller 2 og Kattem, henholdsvis 1-0 og 5-0, gikk vi på to tap mot Heimdal og Bjørgan (1-2 og 0-2). En liten opptur fikk vi med en overbevisende 3-1 seier over Ørlandet, men vi var ikke tilbake på vinnersporet av den grunn. I cupens kvalikkrunde møtte vi Charlottenlund, men tiltross for god statistikk mot de i de forrige møtene, tapte vi hele 8-1. Vi presterte også langt under hva vi hadde trodd og ønsket da vi deltok i cupen som ble arrangert i den nye vanvikhallen hvor vi endte på 4 plass. Den svake formen fortsatte, og med et 3-2 tap vi følte var ufortjent mot Vanvik, følte vi at det var på tide å ta seg sammen og var mer bestemt på å prestere opp mot det vi visste vi var gode for i de siste kampene mot Fosen og Rissa. Begge endte med seier, noe vi var fornøyd med. Spesielt kampen mot Rissa var et løft, da de har slått både Vanvikan og Fosen tidligere. 6-3 mot Fosen og 4-0 mot Rissa.

Imorgen venter nok kanskje den tøffeste motstanden, da Rørvik kommer til bygda. De gjorde det meget bra ifjorårets vårsesong, men datt av på høsten av uvisst grunn. Med en ledelse på hele 12 poeng i sin avdeling i vårsesongen, tyder det på at de besitter stor kvalitet i laget. Vi mener og håper at formen er der den skal være og at vi er godt rustet mot å ta imot det som måtte komme imorgendagens kamp. Vi går utvilsomt for 3 poeng, og håper samtlige som har anledning tar turen for å gi Åset stadion det lille ekstra i jakten på 3 viktige poeng i starten av sesongen.

Det har også blitt jobbet for å få til pauseunderholdning under morgensdagens kamp, og vi har vært så heldig å fått

Svein By er en av våre gamle storspillere som skal kjempe om heder og ære i morgendagens straffekonk.

Svein By er en av våre gamle storspillere som skal kjempe om heder og ære i morgendagens straffekonk.

samlet mange av Åfjord seniorfotballs gamle helter til en liten straffekonkurranse. Gamle spillere som Odd Petter Hosen, Stig Ove Morkemo, Ketil Mørraunet, Asgeir By, Svein By, Geir Tinnen og Hallgeir Stjern skal bryne seg på vår keeper Sindre Børmark By for å se hvem som fortsatt har mest fotball i seg. Dette blir utvilsomt et av mange høydepunkt under morgendagens kamp på Åset. Vi håper som sagt så mange som mulig møter opp for å få med seg både sesongåpningen og den nervepirrende straffekonken.

Vel møtt!

Mats.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: