Ny hjemmekamp står for tur!

Roy er tilbake fra start i dagens oppgjør mot Bjørgan, og lover fullt trøkk og innsats fra første sekund!

Roy er tilbake i startoppstillingen i dagens oppgjør mot Bjørgan, og lover fullt trøkk og innsats fra første sekund! – «Idag er kun seier godt nok», uttaler han i en kort kommentar få timer før kampstart.

I kveld klokken 19:30 er det klart for ny hjemmekamp da nabo og erkerival Bjørgan gjester det forhåpentligvis grønne kunstgresset på Åset Stadion. Dette oppgjøret blir det første lokaloppgjøret i årets 4. divisjon, og er definitivt verdt å få med seg. Her blir det nok både fart, spenning og god underholdning.

Bjørgan har startet sesongen med to bortekamper, mot henholdsvis Neset og Strindheim 2, og står bokført med tre poeng etter de to kampene. Første kamp endte med tap mot Neset, før de i forrige serierunde seiret komfortabelt mot Strindheim. I motsetning til Bjørgan har vi startet med to hjemmekamper, der vi dessverre bare har fått med oss to fattige poeng. Etter 1-1 mot Rørvik i seriepremieren og 1-1 mot Vuku sist helg er vi derfor svært motiverte for å kjempe inn årets første tre-poenger, og å påføre Bjørgan sesongens andre tap.

Vi håper våre supportere kjenner sin besøkelsestid også denne gangen, til tross for at værmeldingen viser 6 grader og sludd. Med varm kaffe i kiosken og flott fotball ute på gressmatta skal vi alltids holde varmen!

Finn fram ullundertøyet, så sees vi på Åset kunstgress, 19:30!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: