Trenere klar for Åfjord

Trenerteamet for 2014 blir  bestående av: Hovedtrener Terje Ressem, assistent Egil Oskar Jensen og assistent Geir Larsen. Oppmann blir som iår  Odd-Petter Hosen og stillingen som sportslig leder blir besatt av Kåre Olav Sakshaug. Terje Ressem  har tidligere trent aldersbestemte lag  i Åfjord og hadde også ansvaret for 6.divisjonslaget i 2012. Egil Oskar Jensen har også trent aldersfotball i Åfjord de siste årene, men er mest kjent for sine engasjementer i storklubben Trondheims-ørn.  Geir Larsen  har også trent aldersbestemte lag i Åfjord tidligere. Vi i Åfjord seniorfotball ønsker alle lykke tilÅfjordill. Sesongstart er allerede 22 mars med kvallikk til NM.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: