Åfjord på trønderfotballfestival

Åfjord er blant de  6 nominerte til årets lag i trøndeleg  på trønderfotballs årlige  trønderfotballfestival som arrangeres idag. I selskap med Ranheim, Tiller, Heimdal, Kolstad og Rørvik blir det spennende å se om Åfjord når opp. Uansett er det veldig sterkt å bli med i vurderinga og dette viser at Åfjord og fosenhalvøya igjen er i det gode selskap  på fotballkartet.

Magne Larsen  er også nominert til årets 4.divisjonspiller etter en fantastisk sesong  der han blant annet scorte hele 18 mål fra sin midtbaneposisjon. Magne skal også spille kamp idag for Yong boys ett lag som består av de beste spillerne i trøndelag  fra 2.divisjon til 4divisjon født etter 1990, motstander er old spice ,Åfjordill og det er spillere født før 1990. I denne kampen blir Magne lagkamerat med blant annet Bent Sørmo som  signerte for Rosenborg i går.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: