Åfjord starter 3.divisjon med hjemmekamp

Åfjord snublet igjen....

Åfjord starter 3.divisjon med hjemmekamp mot Verdal  2.påskedag (21. april). Mandag 28.april  skal  guttene på Dnb arena og møte Ranheim2 . 3.mai kommer Steinkjer på besøk  på Åset.  Vinterkampene er også klare nå. I SportsEventserien for 3.divisjonslag skal Åfjord møte Orkla, Nardo2, Tynset og Kil/hemne. Første kamp  er mot Nils Arne Eggens gutter Orkla og den  skal være spilt før 26. januar.  22.mars er det 1.kvallikkrunde til NM og hvem Åfjord møter der vites ikke enda.  10.april skal guttene måle krefter mot  3.divisjonslaget Sverresborg i treningskamp på havstein.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: