Ny midtstopper på plass!

Oskaregge

Oskar Lie Malmo i Egge drakt

Vi er meget glade for å annonsere at Oskar Lie Malmo har skrevet under for klubben. Den 23 år gamle midtstopperen kommer fra Egge etter 2 gode sesonger i drakten som etter sigende er kåret til Norges peneste(?). Malmo er regnet som en av de største talentene som har kommet gjennom Steinkjers junioravdeling de siste 20 årene og debuterte for SFK’s a-lag allerede som 16 åring og har etter det mange kamper i 2.divisjon under beltet. Han var en av ikke mindre enn 5 SFK spillere som gikk til Egge for 2 sesonger siden og er nå altså på plass hos oss. Det var flere store klubber i trøndersk breddefotball-sammenheng (klubbene blir ikke navngitt grunnet tildels kraftig kritikk rettet mot undertegnede i forbindelse med tidligere signeringer) som var interessert i den tidligere Steinkjer spilleren, men Oskar har enormt tro på Åfjord og vårt opplegg denne sesongen.

For de mest ihuga Åfjord-supporterne så er vi litt sent ute med denne annonseringen, Oskar har nemlig allerede debutert for klubben. Hans første kamp kom mot Nardo 2 i vinterserien, men den første offisielle kampen var mot erkerival Bjørgan i NM kvalifiseringen. Begge kampene godt gjennomført av vår nye midtstopper og han har store forventninger for sin nye klubb:

«Åfjord har kommet for å bli i 3 div og vi må ha som mål å vinne flest dueller både i og utenfor 16 meteren»

Malmo beskrives som en meget klok fotballspiller med ett vinnerinstinkt som overgår de aller fleste. Han har en spillestil som er både elegant og tidvis arrogant. Og det er lett å trekke paralleller til den franske midtstopperen Philippe Mexes som spillertype. Han har også en gudbenådet venstre fot som er viden kjent i midt-norge. Dette samsvarer med hans personlige mål for sesongen:

«Jeg har tenkt å slå over 5000 meter i lissepasninger og håper at dette kan bidra til mange mål for laget»

Vi har iallefall fått en liten smakebit av denne foten i de to første kampene. Hvor Oskar har latt seg imponere over hvordan laget spiller og spesielt hvor stor løpskapasitet vi har i laget. Selv er han ikke i toppform enda, men det kommer seg nok fort. Vi blir ikke overasket om han allerede har krysset av 3.mai på kalenderen, da venter nemlig hans tidligere klubb Steinkjer hjemme på Åset. Vi ønsker Oskar velkommen til klubben og håper vi har mye å se frem til i 2014!

kok

Oskar tilbake i gult, denne gangen i Åfjord drakt. Bildet er tatt før debuten mot Nardo 2. Fotograf O.P Hosen

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: