Treningsleir i Tyrkia

Da snøen kom å la seg hvit hjemme i Trøndelag, dro vi i Åfjord seniorfotball til Tyrkia på treningsleir. Vi dro fredag morgen, og ble innsjekkket på hotellet i 17-tiden. Fredag kveld gikk med til å bli litt kjent med omgivelsene, samt å bare slappe av å samle krefter til treningsuka kom skikkelig i gang. Utrolige fine fasiliteter å melde om, da det er flere bassenger rundt omkrig hotellene, forhold for både sandvolley, tennis, bordtennis, bowling o.l. Været har vært knallfint fra dag 1, og temperaturen har lugget på et sted mellom 20 og 30 grader på dagtid. Noe kjøligere på kveldene naturligvis.

Kampen onsdag spilles under særdeles fine forhold!

Kampen onsdag spilles under særdeles fine forhold!

Lørdag ble det klart at treningstidene vi fikk var 11.30 og 17.00 hver dag, og vi fikk raskt erfare at det var noe tyngre å trene på formiddagen enn på kveldstid grunnet temperaturen. Men godt er det absolutt! Onsdag venter sveitsisk motstand, noe vi har stor tror på at vi skal hamle opp med. Kampen spilles på stadion på bilde. Vi spilte en intern kamp mot Bjørgan i går, hvor vi hovedsaklig øvde forskjellige presshøyder. Uavhengig av resultatutfall, var det pasninger og balltempo som var i fokus. Kampen vant vi knepent 3-1. 🙂

Bildet er fra gårsdagens internkamp mot Bjørgan

Bildet er fra gårsdagens internkamp mot Bjørgan

 

 

Ettersom vi har all inclusive der vi bor, får vi alle måltider samt drikker og forskjellige aktiviteter gratis. Mellom spising og trening, ble det lørdag målt krefter i bowling. Spenningen var til å ta og føle på, og samtlige hadde nok lyst til å gå av med seieren. Til Ronnys store frustrasjon, ble det tilslutt Terje som trakk det lengste strået med 152 poeng. Ronny mente det var juks og fanteri, noe som i dette tilfelle stemte ganske bra. Ikveld har Terje utfordret laget i biljard, der han selv er en soleklar favoritt. Mange er sugne på å vise han hvor skapet skal stå, og om noen klarer å tukte favoritten, gjenstår og se. Resultat kommer i neste innlegg.

I skrivende stund, er frokosten inntatt for lengst, og mens undertegnede oppdaterer dere der hjemme på hvordan vi har det, ligger resten av gruppen ved bassenget og samler krefter til formiddagsøkta. Flere bilder og stemningsrapporter kommer!
Varme tanker sendes hjem, på gjensyn!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: