Matias Åkerlund har signert for Åfjord!

Åkerlund

Matias Åkerlund

 

Matias Åkerlund skrev under for Åfjord, og kastet seg umiddelbart på flyet til Tyrkia og lagets treningsleir. Han kommer fra Per Ciljan Skjelbreds moderklubb Trygg/Lade som ble nummer 3 i den andre avdelingen i 4.divisjon i fjor, hvor han under kyndig ledelse av Åfjordsvennen Sandro Buoso ble lagets toppscorer.

Matias er venstre back eller kant og beskrives av trener Terje Ressem som en råsterk spiller med bra fart og som slår fantastiske innlegg med sin venstre fot. Han er oppvokst i Follafoss og startet derfor karrieren for Verran, ferden gikk så til Egge før han som 2-års junior ble hentet av Steinkjer. Tiden som SFK spiller ble en tid med blandede opplevelse for Matias. Han ble tatt opp i A-stallen og fikk 3 kamper fra start samt flere innhopp og skåret årets mål på Guldbergaunet i 2011, men en skade satte ham ut av hele neste sesong for gultrøyene. Etter å ha begynt på skole i Halden meldte han overgang til Kvik Halden hvor han spilte for klubbens rekruttlag, før han returnerte til Trøndelag og nevnte Trygg/Lade. Det kan også nevnes at han i 2010 var den yngste eleven som noensinne har vært på Scandinavian Football School som er basert på Mallorca.

Den 21 år gamle BI studenten sier at spill i 3 divisjon for Åfjord var meget forlokkende, men at han også har hørt mye om bygdas flotte natur og gleder seg til de mange fergeturene gjennom sesongen. Med 8 mål og 12 assist for Trygg/Lade mener Åkerlund at det er naturlig for han å ha som personlig mål å oppnå et tosifret antall mål og assists denne sesongen, til tross for at han nå flytter en divisjon opp. Matias kan få sin Åfjords debut allerede i morgen, han er iallefall med i troppen til kampen mot Verdal!

Møt opp på Åset i morgen klokken 15.00!

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: