Sesongen er igang!

FJORD_~1Kalenderen viste omsider 21.04, og sesongen skulle endelig sparkes igang! Et Åfjordslag som var svært revansjesugne etter cup-tapet mot Verdal, skulle få sjansen til å rette opp det de gjorde feil sist, mot nettopp Verdal.
Med lagets ildsjeler og våre fantastiske foreldre som har stelt istand kaffeslabberas og loddtrekning både før og etter kampen, var rammene rundt serieåpningen perfekte. Vil samtidig rette en gedigen takk til Rigmor, Klara, Ulla og alle andre foreldre som har vært med å samlet inn store penger til oss før denne kampen i form av loddsalg, lefsesalg, innsamling av premier osv. Vi i spillergruppa synes det er stort det dere har gjort, og vi setter samtidig stor pris på at så mange har vært med å støttet oss frem mot denne sesongen!

Les mer om kampen her! 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: