Guttene drar til Oslo igjen!

Forrige kamp's matchvinner Magne Larsen har troen på poeng mot Gjerdrum!  Foto: Fosna-Folket.

Forrige kamp’s matchvinner Magne Larsen har troen på poeng mot Gjerdrum!
Foto: Fosna-Folket.

Etter å ha tatt 3 nye poeng hjemme mot Byåsen 2, vender guttene nesen sørover for å møte Gjerdrum. Dette er andre gang guttene drar til Oslo-området, og de feilene som ble gjort før kampen sist, blir denne gang rettet på slik at oppladningen blir best mulig.
Sist gang vi var på reisefot, var det Skedsmo som sto på motsatt banehalvdel. Der var målet og få med seg poeng hjem, noe vi klarte. Dette så vi på som en god prestasjon i og med at Skedsmo kom i vår avdeling etter å ha rykket ned fra 2.divisjon. Etter den kampen hadde vi plukket 4 poeng på to kamper, og med seieren mot Byåsen 2, har vi 7 poeng på de tre siste, noe som er en oppløftende statistikk med tanke på den resultatmessige skuffende åpningen. Skal sies at vi hadde meget god motstand i åpningen av sesongen, og at prestasjonene var langt bedre enn hva resultatet ville ha det til. Uansett, en ny kamp står for tur og samtlige spillere som er med på tur er heltente på å opprettholde poengsankinga!
Forut for denne kampen har vi frafall fra noen spillere som har spilt de fleste, om ikke alle, kampene hittil i sesongen. Vi føler uansett vi har god dekning på de plassene de etterlater seg, så vi har troen på at dette ikke svekker laget nevneverdig. De som erstatter er iallefall meget innstilt på å gripe sjansen og vise dere der hjemme hvilken god og bred stall Åfjord er i besittelse av.

Vi skal selvfølgelig prøve å kjøre live-oppdatering slik at dere som sitter hjemme og biter negler skal få høre hvordan det går.
Denne oppdateringen blir kjørt på vår egen facebookside: «Åfjord Seniorfotball». Det blir opprettet et innlegg som blir fulgt opp med kommentarer på hvordan det ligger an.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: