Tapte mot serielederen

imageÅfjord tapte dagens hjemmekamp mot Stjørdalsblink med siffrene 2-4. Kampen ble spillt i Rissa. Det var Åfjord som tok ledelsen ved Kenneth Fremo etter en flott lobb over keeper. Stjørdalsblink kom tilbake og utliknet og fikk også 2-1 målet 5 min før pause. Dette var en fartsfyllt omgang der Åfjord var fullt på høyde med serilederen. I 2 omgang faller guttene noe og Stjørdalsblink scorer 2 mål til før Åfjord får sitt 2.mål for dagen  etter straffespark satt av Ronny Hegvik (på det ene bildet ser vi en meget god Raymond Adsen Braseth)image

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: