Tapte mot Rørvik

Åfjord tapte dagens kamp mot Rørvik med siffrene 3-2. Åfjord ledet 2-0 ved pause etter scoringer ved Mattias Åkerlund.  Første omgang var totalt dominert av Åfjord som burde ledet med større siffre, men guttene klarte ikke å treffe verken ball eller mål når målet var helt åpent. Andre omgang  tok Rørvik kommandoen og reduserte etter 6 minutter. Dette ga de en skikkelig vitamininnsprøyting og Rørvik  utlignet og gikk opp i ledelsenen etter slett forsvarspill da halvtimenen var spillt. Derfra og ut var det total Åfjorddominans og ett under at utligningen ikke kom. Dermed ble vårsesongen avsluttet med ett surt og unødvendig tap.image

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: