Tapte mot Verdal

imageDet ble 2-1 tap mot Verdal i høstens første kamp. Verdal gikk tidlig opp i ledelsen og dobblet også før Marius Forfot (bilde) reduserte med ett herlig frisparkmål. Åfjord kom mer og mer med utover 1.omgang etter at Verdal hadde ett enormt trykk i begynnelsa av 1. Omgang.   Andre omgang startet som første med Verdal ut i hundre men flere scoringer ble det ikke. Faktisk kunna Åfjord scoret på slutten etter en god periode, men kampen ender med 2-1 til Verdal. Les hva Fosna-folket skriver her og hva Verdalingen skriver her

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: