Seier mot Byåsen

Dagens kamp mot Byåsen2 endte med seier 1-0 etter en sen scoring av Magimagene Staven Larsen(på bildet til høyre, Raymond Braseth til venstre). Første omgang kjører Åfjord og burda nok ha ledet. Byåsen starter best i 1.omgang og Åfjord får Arvid By utvist midtveis i andre. Etter dette løfter guttene seg og den avgjørende scoringen gjorde Magne på egen hånd og plasserte skuddet til høyre for gode Andre Tronsetås i Byåsenmålet   3 minutter før full tid. Stor glede blant spillerne og de mange tilreisende fra Åfjord.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: