Seier mot Fjellhamar

Åfjord vant dagens kamp mot Fjellhamar med sifrene 2-1. Ronny Hegvik satte den første scoringen allerede etter 30 sekunder. Åfjord hadde også mange sjanser til å øke ledelsen, men ballen ville ikke i mål. Stillinga ved pause forble 1-0 til hjemmelaget. I det 50 min får Fjellhamar utliknet og det etter dødball som ble headet i mål. Kenneth Valleraunet ble dagens mann for Åfjord da han fikk headet ballen i mål og 2-1 til Åfjord. Åfjord hadde også et par skudd i tverrliggeren. Viktig seier for Åfjord i en ikke så altfor velspilt kamp.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: