Uavgjordt mot Fet

Oppgjøret i dagens 3.divisjonskamp mellom Fet og Åfjord endte 2-2. Fet startet kampen best og var farlig frempå mange ganger i begynnelsen. Fet fikk det første målet ogimage ledet 1-0 ved pause. 5 minutter ut i 2.omgang fikk de sitt andre mål og dermed stod det 2-0 til hjemmelaget. Etter endel omrokkeringer i Åfjordslaget kom guttene mer og mere med. Vidar Amundal reduserte fortjent til 1-2 og 2 minutter uti tillegstiden satte Kristoffer Flenstad en flott schipp over Fet sin gode målvakt. Dermed fikk Åfjord ett viktig og fortjent poeng på østlandet.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: