Uavgjordt mot Alvdal

Oppgjøret hjemme mot Alvdal endte 3-3. Åfjord gikk tidlig opp i ledelsen etter et godt angrep der Torbjørn Melhuus plaimagesserte kula til høyre for Alvdals keeper. Etter dette festet Alvdal grepet og utliknet og gikk opp i ledelsen 2-1. Åfjord utliknet etter ett fint innøvd cornertrekk som Magne Staven Larsen fikk satt i mål og 2-2. Dette sto seg til pause. 2. Omgang kjører Åfjord over Alvdal men alikevel går Alvdal opp i ledelsen og 3-2 til gjestene. Åfjord gir ikke opp og skaper mange sjanser. Ronny Hegvik får drømmetreff på volley etter ett flott inlegg fra Gøran Hosen og utlikner med det til 3-3. 2. Omgang er nok noe av det beste som er vist på åset iår og Alvdal bør nok være mest fornøyd med ett poeng idag.

Les hva fosna-folket skriver her og avisa Østlendingen her

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: